Trener Krupe uoči duela sa Borcem iz Šamca

Starčević: Očekujemo tešku utakmicu

Fudbaleri Krupe na najbolji mogući način okončali su takmičenje u drugom dijelu sezone. Izabranici Slobodana Starčevića ostvarili su šest vezanih pobjeda, čime su osigurali prvo mjesto pred početak play-offa.

Banjalučani trenutno imaju bod prednosti u odnosu na drugoplasiranu Mladost iz Velike Obarske, ali odlučujuće bitke za njih tek predstoje.  

"Očekujemo tešku utakmicu protiv iskusne ekipe Šamca, kakve će vjerovatno biti sve utakmice u play-off takmičenju, jer su tu najkvalitetnije ekipe Prve lige RS. Nadamo se da ćemo nastaviti dobre i efikasne igre iz regularnog dijela prvenstva i korak po korak biti bliži cilju, plasmanu u Premijer ligu BiH", rekao je u kratkoj izjavi za naš portal Slobodan Starčević, trener Krupe.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Meč između Krupe i Borca iz Šamca na rasporedu je u subotu u Banjaluci s početkom od 15.30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi