Starčević optimista pred Čelik: Pobjeda nam je imperativ!

Može li Krupa do bodova spasa?

Starčević optimista pred Čelik: Pobjeda nam je imperativ!

S. Mlaćo

U Krupi još uvijek se ne predaju u borbi za opstanak. Iako na svom kontu imaju tek 18 osvojenih bodova, u ovom klubu vjeruju u čudu.

Sutra će na svom terenu ugostiti Čelik, a prava na kiks nemaju. Sve osim pobjede značilo bi kraj nada.

Svjestan toga je i šef struke FK Krupa Slobodan Starčević.

"Nakon tri dobro odigrane utakmice protiv tri kvalitetne ekipe, dolazi nam Čelik. Čelik igra dobro ovog proljeća, a u ovoj utakmici pobjeda nam je imperativ. Ukoliko to ne uradimo, dovest ćemo sebe u nezavidnu poziciju. Sa tri boda ostali bi u ravnopravnoj borbi za toliko željeni cilj, a to je da i iduće godine igramo Premijer ligu", jasan je Starčević.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Meč u Krupi igra se sutra od 16:30 sati.

Top Komentari

milivoje
Kec ko vrata!
0 5
franjo25z
Zelje su jedno ......vracamo vas gdje vam je mjesto....prva liga rs ....mozete sa vjecitim federalcem igrat velez...hahaajahaj
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi