Trener Tuzla Cityja nakon remija

Starčević: Ovo je put koji moramo slijediti protiv jačih

Tuzla City i Široki Brijeg odigrali su neriješeno u okviru 12. kola Premijer lige FBiH.

Konačan rezultat susreta odigranog na Tušnju glasio je 0:0, a zadovoljan remijem bio je trener domaćih Slobodan Starčević, istakavši kako je Široki Brijeg dosad najkvalitetniji tim s kojim su odigrali.

"Široki Brijeg je dosad najkvalitetnija ekipa s kojom smo se sastali u prvenstvu. Prvo poluvrijeme bili smo u egalu, ali u drugom dijelu, kada su iz igre izašli Stojčev i Ubiparip, vidjelo se da su oni kvalitetniji. Teško smo im mogli parirati. Ali, sve pohvale za naše defanzivce koji su odradili pravi posao u zadnjoj liniji. To je put koji moramo slijediti protiv jakih ekipa", izjavio je Starčević nakon utakmice, pa se osvrnuo na pojedine igrače...

"Kvaliteta Crnkića, Stojčeva, Nukića i Ubiparipa će sve više dolaziti do izražaja kako vrijeme bude odmicalo", podvukao je Starčević.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi