Starčević: Pobjedom zaključiti veoma uspješnu sezonu

Trener Krupe uoči posljednjeg kola

Starčević: Pobjedom zaključiti veoma uspješnu sezonu

Fudbaleri Krupe odigrali su sezonu za pamćenje. Ekipa Slobodana Starčevića nekoliko kola prije završetka prvenstva obezbijedila je šampionsku titulu i plasman u Premijer ligu BiH. 

Fokus Banjalučana je sada sigurno usmjeren ka nastupu u bh. eliti, ali tim iz Krupe na Vrbasu ipak želi da se pobjedom pred domaćim navijačima oprosti od takmičenja u Prvoj ligi RS.

"Ulazimo u zadnju utakmicu šampionata sa sastavom koji je manje igrao u dosadašnjem dijelu prvenstva. Većina prvotimaca sedam dana je na zasluženom odmoru i već se spremamo za početak priprema koje su zakazane za 13. jun. I pored toga mislim da ova mlada ekipa može da odigra jednu kvalitetnu utakmicu protiv veoma talentovanog tima Kozare", rekao je za naš portal Slobodan Starčević, trener Krupe.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Susret Krupe i Kozare na programu je u subotu od 17 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi