Trener Krupe

Starčević: Pokazali smo koliko vrijedimo

Fudbaleri Krupe krupnim koracima graba ka ulasku u Premijer ligu BiH. Banjalučani su nakon kiksa na startu play-offa vezali tri pobjede i izdvojili se na prvom mjestu Lige za prvaka.

Posljednji u nizu trijumfa ostvarili su danas u Banjaluci, a ovaj put izabranici Slobodana Starčevića potpuno zasluženo savladali su ekipu Zvijezde 09 (2:0).

"Zvijezda 09 je jedna kompletna ekipa koja je do prije tri, četiri utakmice bila konkurent za prvo mjesto. Sa druge strane, imali smo velikih problema prilikom sastavljanja tima. Nedostajao nam je Koljić koji je svojom efikasnošću tokom drugog dijela prvenstva pravio veliku razliku na terenu. Isto tako nismo mogli računati na Vukotića, koji je inače stub naše odbrane. Priliku je dobio mladi Maksimović i mislim da je to na pravi način iskoristio", izjavio je nakon meča Slobodan Starčević, trener Krupe, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Jasno je da ciljamo ka ulasku u Premijer ligu BiH, pa u isto vrijeme pokušavamo da šansu ukažemo i mlađim igračima i na taj način im omogućimo da steknu što više iskustva. Sada nas očekuju novi izazovi. Preostaje nam je još šest utakmica u kojima moramo smoći dovoljno snage i sposobnosti kako bi zadržali prvo mjesto na tabeli".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi