Starčević: Ponosan sam na sve što smo napravili do finala

Trener Krupe nakon meča

Starčević: Ponosan sam na sve što smo napravili do finala

Fudbaleri Krupe danas su poraženi u revanšu finala Kupa BiH od Željezničara sa 4:0 i na taj način su ostali bez mogućeg trofeja.

Trener Krupe Slobodan Starčević nakon susreta iskoristio je priliku da čestita Željezničaru trofej, ali je poručio da bi stvari možda drugačije izgledale da je njegov tim poveo nakon prilika koje je imao.

"Ja ću prvo reći da smo mi ponosni na ono što smo uradili do finala. Mislim da bismo bili u igri da smo postigli svoje šanse. Nakon tih prilika smo se ugasili. Željo ima kvalitet i zasluženo su osvojili Kup, ja im čestitam. Mi ćemo nakon mkeča analizirati sve", rekao je Starčević i dodao:

"Danas smo imali problema sa povredama i mislim da bi drugačije bilo da smo bili kompletni, ali ponosan sam na prvih pola sata. Željezničar je ipak pokazao kvaliteti i ja mu još jednom čestitam".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lud
Jel ti i sada dobar rezultat iz prvog meča Starčeviću ????? Hahahahahahahahahahahahaha.............. Kako je lijepo biti gluuuup....
4 3
Harisss
Ljudi, nije mi jasna jedna stvar, pa pomozite da shvatim!!! Svaka cast Krupi na plasmanu u finale. Jedna stvar mi nije jasna, Krupa je protiv Zrinjskog izisla u sarenom sastavu i izgubila a protiv Zeljeznicara su ginuli na terenu mada im je u interesu bilo da Zeljo bude prvak pa bi onda u tom slucaju oni kao finalisti kupa isli u ligu. Evrope( kvalifikacije). Da se razumijemo, ne kazem da su trebali pustati ali su trebali gledati sebe tj. ginuti protiv Zrinjskog a protiv Zelje kombinovani tim. Sto posto su radili protiv sebe a jos i na ovoj utakmici protiv Sarajeva su se bespotrebno istrosili u potpuno za njih nevaznom mecu. Neka se sjete samo kako je Siroki prosle sezone igrao reda radi ligu za opstanak a igrace i snagu stedio za kup. I osvojili ga. A Starcevic ostavi vukotica da se protiv Sarajeva mrcvari i trosi. Vece takticke vluposti odavno ni cuo ni vidio.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije