Starčević: Raduje me činjenica da imamo raspoložene igrače

Trener Krupe

Starčević: Raduje me činjenica da imamo raspoložene igrače

Na četiri prijateljske utakmice ove zime fudbaleri Krupe postigli su jedanaest pogodaka, a zanimljivo je da se čak osam igrača upisalo u listu strijelaca. 

To potvrđuje da šef stručnog štaba Slobodan Starčević ima raznovrsnost u timu i veliki broj igrača koji mogu da riješe utakmicu.

Prvi strijelac kluba sa tri postignuta gola je iskusni vezista Zoran Milutinović, dva je postigao Elvir Koljić a po jednom su se u listu strelaca upisali Uroš Mirković, Ozren Perić, Miljan Ljubenović, Radosav Aleksić, Nikola Dujaković i Armin Kalić koji je bio na probi, ali nije zadovoljio i vratio se u Crnu Goru.

Također, zanimljiv je podatak da nijedan igrač na jednoj utakmici nije postigao dva pogotka, a Krupljani su postigli ove rezultate: Rudar Prijedor (4:0), Pobeda (3:0), Škupi (2:3) i Renova (2:1).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Raduje činjenica da imamo veliki broj raspoloženih i golgeterski nastrojenih igrača i ta širina daje nam pravo na optimizam za proljećni dio Premijer lige BiH. Svaki trener priželjkuje da ima toliko broj strijelaca u svojoj ekipi što govori da će rivali morati da nas respektuju i poštuju. Nadam se da ćemo nastaviti do kraja priprema u ovom ritmu i pokazati kvalitet koji posjedujemo u prvenstvenim utakmicama", rekao je trener Krupe Slobodan Starčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti