Starčević: Spremni dočekujemo derbi

Trener Krupe

Starčević: Spremni dočekujemo derbi

U subotu su na rasporedu tri utakmice play-offa Prve lige RS, a derbi kola odigraće se u Banjaluci gdje će ekipa Krupe dočekati sastav Mladosti iz Velike Obarske. 

Izabranici Slobodana Starčevića u prošlom kolu ispustili su pobjedu protiv ekipe Borca iz Šamca, pa nema sumnje da će u okršaj sa prvoplasiranom ekipom Mladosti ući sa velikim motivom.

"Bez Koljića i Mazalice dočekujemo iskusnu i kvalitetnu ekipu Mladosti, koja je trenutno na prvom mjestu. Dobro smo radili u ovoj sedmici, te se nadam da ćemo nastaviti sa dobrim igrama u šampionatu RS. Vjerujem da ćemo povratiti efikasnost sa početka drugog dijela prvenstva i da ćemo na taj način ponoviti odličan rezultat iz naše prve utakmice u Krupi, kada smo nanijeli jedini poraz ekipi iz Velike Obarske", izjavio je za Sportsport.ba Slobodan Starčević, trener Krupe.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Derbi meč između Krupe i Mladost iz Velike Obarske na programu je sutra u Banjaluci od 16 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi