11

Komentari (11)

AnijakManjo
Mica
Otjerat bru i 4-5 igraca vidisse ko nemozg trcat,nezna i nema iskustva kupit pojacanja iz evrope ili ispast nemoze vako podhitno trenera novog i psihologa igracima pickicama.
mikele
katastrofa.. snimano ves masinom
Mungos
Potrosili se protiv Zelje na turniru.
AnijakManjo
Ko bi rekao, poslije te utakmica. Najavljivali su evropu, svrstavali se medju top 3.
Ljacmu1
Staro ili mlado, sve nešto mahnito među njihovim navijačima, Bili bolji od Mladosti, Zrinskog i Čelika, a sve izgubili. Zna li ovaj stari da je branjenje dio igre. Oni se ne mogu obraniti da im život ovisi.
red devil mo
Ovaj covjek je iz Zenice i svaku utakmicu je uz Velez. Nevjerovatno
DobarDan
I ne smeta mu nista.. Jedan od rijetkih navijaca u BiH
AmerZE1990
Nabrzinu ste i usli u PL i sve podcjenili i najavljivali titulu.
VELEZ
ko je najavio titulu? Ne seri to vi samo izmisljate...
nemozetako
Cekaj bola Empty. Neki najavljivali titulu, mogu i ka pricati da sam milioner za godinu dana, ali nusta od toga. To su nase zelje. Nego sta je Hasic i Sose rekki, sta je cilj?? To se pika, jer oni su vodeci ljudi kluba i njihova se pika.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.