Starkovs: Svi smo razočarani remijem protiv Lihtenštajna

Selektor našeg narednog protivnika, Latvije:

Starkovs: Svi smo razočarani remijem protiv Lihtenštajna

Naša fudbalska reprezentacija će svoj naredni duel odigrati protiv selekcije Latvije u Rigi, a naš naredni protivnik je pomalo neočekivano remizirao u Vaduzu protiv Lihtenštajna (1:1) te se sada nalazi na pretposljednjem mjestu na tabeli sa četiri boda.

Ovakav rasplet je rijetko ko u reprezentaciji Latvije očekivao, a razočarani su i generalni sekretar Saveza, Jānis Mežeckis te selektor Aleksandrs Starkovs.

 

"Ovim rezultatom niko nije zadovoljan - ni stručni štab, ni igrači. Ovo nije bila laka utakmica. Trebali smo u svakom slučaju jače igrati.Analize prepustite nama, treneri će razgovarati i vidjeti šta će se dalje raditi", rekao je Mežeckis.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

 

"Razočarani smo remijem. Ja lično sam nezadovoljan prikazanim u igri. Nismo stvarali dovoljno prilika", rekao je selektor Aleksandrs Starkovs koji će skupa sa svojim igračima imati jako težak zadatak u duelu sa našim Zmajevima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.