Start za legendu: Trener dobio crveni karton zbog faula nad protivničkim igračem

Nevjerovatna scena u Rumuniji

Start za legendu: Trener dobio crveni karton zbog faula nad protivničkim igračem

E. Čaušević

Nevjerovatna situacija desila se jučer na utakmici rumunskih drugoligaša Chindije i Arges Pitestija.

Chindija i Arges jučer su remizirali odigravši 1:1 u okviru četvrtog kola rumunske druge lige. Ipak, ovu utakmicu obilježila je nevjerovatna situacija, a u glavnoj ulozi bio je trener gostujuće ekipe Emil Sandoj koji je dobio crveni karton jer je faulirao igrača Chindije.

Domaći tim bio je u kontri po desnoj strani kada je jedan od igrača ovog tima jurišao kao golu Argesa, a onda je na scenu stupio trener koji je u stilu lijevog beka faulirao protivnika i zaustavio napad. Sudija mu je opravdano pokazao put ka tribinama, a Sandoj se izvinjavao igraču kojeg je udario i njegovim saigračima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi