Startao i Borac, na prozivci bez novih imena

Član Druge lige FBiH grupa Centar

Startao i Borac, na prozivci bez novih imena

S. Mlaćo

Jučer je na stadionu Šibovi u Jelahu novi trener FK Borac Damir Sirovica zajedno sa cijelim UO kluba održao prozivku igrača koji će nastupati u novoj sezoni Druge lige Centar.

Osim igrača koji će činiti okosnicu tima i koji su nastupali i ranije, prisutno je bilo nekoliko novih imena, ali i nekoliko mladih igrača iz kadetske selekcije Borca, što dokazuje da Borac i dalje nastavlja sa politikom pružanja prilike igračima iz vlastite škole.

Borac su za sada napustili Husaković i Škiljo ( NK VIS SIM-BAU), te Nikolić i Hadžikundić.

"O pojačanjima Borca ćemo sačekati kraj prelaznog roka, ali naši ljudi iz struke i UO vrijedno rade na pojačanju Borca za novu sezonu", istakli su iz FK Borac Jelah.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi