Statistika Luke Jovića u meču protiv Mallorce je poražavajuća
Zidane je dao priliku Joviću, ali je on ponovo nije iskoristio

Srbijanski napadač nije bio nikakva prijetnja za odbranu domaće ekipe

Statistika Luke Jovića u meču protiv Mallorce je poražavajuća

S. Pašalić

Luka Jović je sinoć u meču protiv Mallorce konačno zaigrao u prvom timu Reala.

Srbijanski napadač prethodno nije ulazio u igru protiv Granade i Club Bruggea, a u derbiju protiv Atletica krajem septembra je odigrao samo tri minute.

Jović je sinoć odigrao 66 minuta, ali je ponovo razočarao, a to pokazuje i statistika kojom su se pozabavili španski mediji.

Za vrijeme koje je proveo na terenu, 21-godišnji napadač je imao samo 25 dodira sa loptom, a skoro da nije ušao u šesnaesterac Mallorce.

Nakon sjajne prošle sezone u dresu Eintrachta iz Frankfurta, Jović je ovog ljeta stigao u Real za 60 miliona eura, a od početka ove sezone je prošlo 63 dana i on još uvijek nije postigao gol za Real.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Za ovog je Džeko "akademik" . A on Džeki moze donositi lopte iza gola.
11 0
TIGAR
to onaj od 800 miliona..ahahahajah
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi