9

Komentari (9)

Nany
Ko je pročitao ovu statistiku a nije pogledao meč, rekao bi da je sijevalo na sve strane, samo falili golovi. Ustvari, utakmica bila primjer antifudbala. Tenzije, grč, a nigdje fudbala.
Dobojlija
Dzabe dominacija,kada lopta nece u gol
Rus
Da bog da da I pitari imaju ovako posteno sudjenje svaku utakmicu. Rusenje sa ledja zadnji igrac u 100% sansi I samo zuti karton. A jedva je docekao da Boji pokaze drugi zuti. Kad Zelji na Grbavici ovako posteno sude sta ce tek cekati mladost I druge u Banjaluci. Dodik se umjesao u fudbal I gura svoje. Da ne spominjem guranje radnika na silu u evropu. A vi likujte jebo Vam dodik mater retardirani.
Edin Merlin
Kad god željeŠČar ne pobjedi odma vam svako kriv i kao svi vas mrze jer ste vi strašni željeŠČar...!
MirzaBarucic
Edine, seljačino, piše se POBIJEDI, jb'o ti ŽeljeŠČar mamu polupismenu.
bistrik87
Jedna ozbiljna sansa, a mozda ni jedna
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.