9

Komentari (9)

LevoKrilo
Tanko je ovo...
podstanarsalavora
Šta bi ovo crni Vinko,hoćeš ikad ikog da napadneš,strategu
Sabrija
DUGO DUGO DUGO odvratniju igru Sarajeva nisam gledao.
MSOZ101
Kovačević, Šerbečić i Dupovac fenomanalni. Pidro loše, Oremuš se odvikao od beka. Dosta su nam prolazili kroz sredinu što znači da je Oremuš na dmf koristan. Miličević na dmf bolje nego na štopera. Tatar, Rahman, Merso ok. Jukić ni blizu sa polusezone, Fanimu treba vremena za uklapanje u novu sredinu. Prostora za napredak ima jer znamo njihove mogućnosti, forma na najvećem nivou se ne može čuvati godinu dana
Edin Merlin
Što tu usranu statistiku ne objaviste kad je Sarajevo igralo protiv Mladosti ? Jel vam to onaj ratni profiter Husić naredio da objavite članak.. Pocrkajte smradovi.
rabodimis
Eto Vinko TuzlaC izvoli se branit...
Rajvosa2019
Odbrana nam opet labava i nesigurna , iducu srijedu nek nam je bog na pomoci , ali je Ahmo kao Abrams - neunistiv
hamsik
3 boda su tu kakvu smo imali statistiku protiv MDK pa 2:2
Matija Matko
Ma ljudi nas rasturili gore nego Atalanta...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.