Ko je omiljeni igrač Zlatanu Ibrahimoviću?

Jednog je izdvojio

Ko je omiljeni igrač Zlatanu Ibrahimoviću?

Edmir Škorić

Švedski napadač je u jednom intervjuu za američke medije otkrio ko mu je najdraži igrač.

Tridesetsedmogodišnji proslavljeni napadač je jedan od najboljih napadača posljednjih 15-ak godina, a na pitanje ko je po njemu najkompletniji igrač, rekao je da je to "brazilski Ronaldo".

"Brazilac Ronaldo bio je najbolje što sam ikada vidio. On je najkompletniji igrač. Kad god bi imao loptu u nogama, nešto bi se desilo. Njega su svi htjeli da gledaju", kazao je napadač Los Angeles Galaxyja.

U istom intervjuu je otkrio da bi, da nije fudbaler, bio advokat jer je "jako pametan", a za omiljenog filmskog junaka izabrao je Bruce Leeja i Chucka Norrisa.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Gladijator" je film kojeg je Zlatan opisao kao najdraži i kojeg je najviše puta pregledao u životu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi