Stefan Babović iz Partizana u Zaragozu

Stefan Babović iz Partizana u Zaragozu

Veznjak beogradskog Partizana, Stefan Babović napušta redove 'crno-belih' te će preći u špansku Zaragozu.

 

Babović bi već danas trebalo da obavi lejkarske preglede, a pretpostavlja se da će sutra da potpiše četvorogodišnji ugovor sa španskom ekipom.

 

Ovaj mladi vezista je zbog sukoba sa navijačima Partizana, nedavno i izjavio da je protiv Tromsoa odigrao svoju posljednju utakmicu za šampiona Srbije.

 

Sportski direktor Partizana, Ljubiša Tumbaković nedavno je izjavio da su samo za Babovića i stizale ponude, a prvo je u igri bio HSV.

 

"Babović spada u grupu igrala koji su ranije imali dozvolu da napuste klub u slučaju ponude koja bi odgovarala klubu i igraču. Jedna takva ponuda je stigla iz Zaragoze i trebalo bi da dođe do realizacije transfera", kazao je Tumbaković.

 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U Zaragozi, Babović će se pridružiti još jednom bivšem igraču Partizana Ivanu Obradoviću.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti