Dijete Crvene zvezde i sin legende stigao u Tuzla City
Foto - FK Tuzla City

Potpisao Stefan Mihajlović

Dijete Crvene zvezde i sin legende stigao u Tuzla City

Midhat Šljivak

FK Tuzla City nastavlja dovoditi igrače usred sezone. Danas je novi fudbaler tuzlanskog tima postao 29-godišnji srpski napadač Stefan Mihajlović.

FK Tuzla City nastavlja dovoditi pojačanja pred nastavak sezone. Često se u Tuzli predstavljaju nova imena, a danas je stigao još jedan napadač.

Novi igrač bh. premijerligaša postao je srpski napadač Stefan Mihajlović. On je danas potpisao ugovor do kraja sezone i istakao je veliko zadovoljstvo zbog dolaska u klub iz Tuzle.

"Izuzetno sam uzbuđen zbog svog dolaska u FK Tuzla City. Ovo je za mene velika prilika i vjerujem da ćemo zajedno ostvariti uspjehe. Radujem se radu s ovom sjajnom ekipom i napornom pripremom za sezonu", rekao je Mihajlović.

Stefan je sin legendarnog fudbalera Željezničara, Dinama, Bayerna, Schalkea i Eintrachta Radmila Mihajlovića i ima izuzetno zanimljivu karijeru iza sebe.

On je prošao omladinske kategorije Crvene zvezde. Nije se međutim previše naigrao u crveno-bijelom dresu, pa je zatim krenuo u pravu fudbalsku avanturu.

Nastupao je u Srbiji, Švicarskoj i Kini, a posljednji mu je klub bio Radnički iz Niša.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Tuzla City loše je ušao u novu sezonu. Ovaj klub trenutno je na pretposljednjem 11. mjestu sa samo sedam osvojenih bodova.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino_
Imam osjećaj, da je TC za rubriku "izgubljeno-nađeno" i da ovake dovodi i uzima im pare da bi oni igrali PL, imali to u CV-u i eventualno oživili karijeru. Sve ostalo je za dobrog hodže!
3 0
Cvare_Sala
Evo cuvenog sportskog direktora. To braco najjaci si, vrhunske igrace dovodis. Odgovornost nepoznata rijec za tebe.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi