Stojković u šoku zbog "prijetnje": Crnogorski fudbaler izgovorio hrabre riječi, rijetki se to usude!

Pred meč u Beogradu

Stojković u šoku zbog "prijetnje": Crnogorski fudbaler izgovorio hrabre riječi, rijetki se to usude!

Admin Čaušević

Rijetki su fudbaleri u Crnoj Gori izgovorili riječi kao Stefan Mugoša, barem kada je u pitanju odnos prema reprezentaciji Srbije. Njegova izjava će sigurno dodatno podgrijati atmosferu pred međusobni duel Orlova i Sokolova u Beogradu. 

Srbija je nakon dva poraza od Mađarske sebi zakomplikovala direktan plasman na Evropsko prvenstvo pa su popularni Orlovi pod pritiskom u utakmici protiv Crne Gore. 

Crnogorci u Beograd dolaze rasterečeni i sa eventulnom pobjedom bi kreirali senzaciju i sebe doveli u situaciju da mogu do historijskog Eura. 

Pred utakmicu na stadionu Rajko Mitić reprezentativac Crne Gore, Stefan Muigoša, je odučio dodatno prizemljiti Srbiju kazavši da ih se uopšte ne plaši.

"Kod njih su stvari drugačije nakon Budimpešte sigurno, kod nas sve ostaje isto. Fokusirani smo na sebe. Srbija je protiv Mađarske izgledala ozbiljno, ali ima mane i mi tu tražimo priliku."

"Veliki je ulog, ne možemo ništa znati unaprijed, ali vjerujem da uz pomoć navijača koji će doći u velikom broju možemo do povoljnog rezultata", kazao je Mugoša.

Oglasi

"Igrali smo i protiv većih reprezentacija pa se nijesmo plašili. Treba da pokažemo od čega su satkani Crnogorci."

"Kad igraš za reprezentaciju i predstavljaš svoj narod i državu, kad čuvaš i braniš ono što je sveto protivnik može da vrijedi ne znam ni koliko miliona, takva poređenja me ne zanimaju."

Poznavajući političku situaciju koja je na našim prostorima itekako vezana za sport te odnose Srbije i Crne Gore nema sumnje da Mugošu čekaju zvižduci u Beogradu.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:


U prvom duelu kvalifikacija igranom u Podgorici, reprezentacija Srbije je slavila bez većih problema te je golovima Dušana Vlahovića stigla do trijumfa 0:2.

Pred utakmicu u Beogradu Mađarska je prva u grupi sa 13 bodova, Srbija na drugom mjestu ima 10, a Crna Gora je treća sa 8. Važno je dodati da Crnogorci i Mađari imaju meč manje u odnosu na izabranike Dragana Stojkovića.

Top Komentari

Culer
Kojom logikom je Piksi u šoku?
0 2
AlphaStrong
Jbg, čovjek brutalno iskren, sje.at će srbe u beogradu
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi