7

Komentari (7)

Adnan..
Smeće od igrača, konta čitavu karijeru odigrat na krkanski način, ispravan potez Ferana , sta je trebao da se pusti cetniku.
user1639705257
@Adnan.. pa i ti nacionalista aaaa svašta (:-
ubnt2
Ovaj Savić je uvijek cigan bio, da je jednom barem naletio u karijeri na igrača poput Ibrahimovića, ne bi više nikad glumio kabadahiju nekog zahebanog, sjećam se kad je Atl ispo od City prošle godine, kad već, kad je pljuvo igrače City-ja poslije tekme u tunelu.Cigan ba da ne može biti veći, vidi se gdje igra!
Adnan..
U pravu si brate , evo Tores nije ostao ravnodušan na ovo smeće od igrača.
user1639705257
@Adnan.. nakačio si se bezzveze na MACANA Savića baš je fujjj lik. Što bi dedo rahmetli reko' : hlj**u ime zaboravio hehe hehe hehe
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.