MMA na Wanda Metropolitanu!

Kratko je trajalo

MMA na Wanda Metropolitanu!

Admin Čaušević

Finiš utakmice između Atletico Madrida i Barcelone je donio dva isključenja i to zbog međusobnog naguravanja koje je ličilo na poteze iz MMA. 

Barcelona je golom Ousmanea Dembelea slavila minimalnu, ali zlata vrijednu pobjedu nad Atleticom te se tako udaljila na prvom mjestu od Real Madrida.

Sasvim očekivano utakmica je bila napeta i puna tenzija, a živce su u sudijskoj nadoknadi izgubili Stefan Savić i Ferran Torres.

Crnogorski štoper i španski napadač su se našli u klinču poslije kojeg su potpuno zasluženo obojica dobili crvene kartone.

Torres je uhvatio Savića za glavu poslije čega je fudbaler Atletica počeo daviti svog rivala. Sve je trajalo nekoliko sekundi. Šta se dešavalo pogledajte ovdje.

Žestok obračun nije promakao službenim licima te je sudija Montero obojicu igrača isključio i sada ih čeka po nekoliko mečeva suspenzije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, večerašnji derbi i nije obilovao sa velikim brojem kartona pošto su viđena samo pet žutih kartona što je ispod standrada za utakmice La Lige.

Barcelona je sada stigla do svog 41. boda i na +3 je u donosu na Real, dok je Atletico sa porazom ostao van zone Lige prvaka.

Top Komentari

Adnan..
Smeće od igrača, konta čitavu karijeru odigrat na krkanski način, ispravan potez Ferana , sta je trebao da se pusti cetniku.
5 2
ubnt2
Ovaj Savić je uvijek cigan bio, da je jednom barem naletio u karijeri na igrača poput Ibrahimovića, ne bi više nikad glumio kabadahiju nekog zahebanog, sjećam se kad je Atl ispo od City prošle godine, kad već, kad je pljuvo igrače City-ja poslije tekme u tunelu.Cigan ba da ne može biti veći, vidi se gdje igra!
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi