Stepanović: Čestitke Širokom na pobjedi

Nakon utakmice na Pecari

Stepanović: Čestitke Širokom na pobjedi

NK Široki Brijeg  danas pokazao puno bolju igru, želju i borbenost za razliku od ostalih susreta na Pecari u proljetnom dijelu.

Mnoštvo prilika u susretu s Laktašima od kojih su tri završile u mreži gostiju sigurno da mogu zadovoljiti sve navijače kluba s Pecare.

Široki je imao potpunu terensku inicijativu, kontrolirao je ritam igre i stvarao prilike, dok su se Laktaši uglavnom branili. Jednu od rijetkih prilika propustio je Novaković za goste kada se sam našao pred Bandovićem, međutim Bandović je odlično obranio svoju mrežu.

Na poluvrijeme se otišlo bez golova, a u nastavku su Širokobriježani još jače pritisnuli i postigli tri pogotka. Prvi je postigao Šilić nakon jedanaesterca za 1:0, zatim Varea za 2:0 i na kraju Mišić za konačnih 3:0.

„Čestitam ekipi Širokog na pobjedi i na fer i korektnoj igri. Imali smo u drugom poluvremenu dvije izgledne prilike, a za sve ostalo čestitam domaćinima.“, rekao je nakon susreta trener gostiju Dragoslav Stepanović.

„Konačno smo uspjeli povezati dvije dobre utakmice i osvojiti važne bodove. Čestitam svojim igračima, a čestitam i gostima i želim im sve najbolje u daljnjem natjecanju.“, rekao je trener Širokog Toni Karačić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti