Fudbaleru iz Obale Slonovače određen pritvor kako ne bi pobjegao iz BiH

Stephane Barou iza rešetaka zbog silovanja

Fudbaleru iz Obale Slonovače određen pritvor kako ne bi pobjegao iz BiH

Midhat Šljivak

Fudbaler iz Obale Slonovače Stephane Barou (19) uhapšen je u subotu u Mostaru zbog optužbe za silovanje maloljetnice.

Barou, koji je stigao zimus u redove mostarskog tima i čekao je da mu se odobri nastup u dresu Rođenih, narednih mjesec dana provest će u pritvoru.

Tužilaštvo Hercegovačko-neretvanskog kantona odlučilo je 19-godišnjem fudbaleru odrediti jednomjesečni pritvor zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo silovanje nad maloljetnom osobom.

Pritvor mu je određen iz razloga što postoje okolnosti da bi Barou mogao pobjeći iz Bosne i Hercegovine.

Zbog osjetljivosti predmeta iz Tužilaštva HNK ne žele iznositi previše podataka jer se radi o krivičnom djelu silovanja protiv mlađe maloljetnice.

Istraga u ovom predmetu se nastavlja, a Barou će iza rešetaka sačekati konačni rasplet.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovaj fudbaler je u februaru stigao u Velež i trebao je potpisati ugovor s Rođenim jer je zadovoljio ukuse struke mostarskog tima.

Nažalost, umjesto da zablista na terenu njegovo ime puni stranice crne hronike i njegova fudbalska epizoda vjerovatno je završena.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Pa gdje je je silovao? Mislim, nije kod nas?
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi