Traži li City nemoguće od Barcelone za Sterlinga?
FOTO - EPA

Građani žele Ter Stegena

Traži li City nemoguće od Barcelone za Sterlinga?

A. Beganović

Fudbaler Manchester Cityja i engleski reprezentativac Raheem Sterling, mogao bi pojačati redove Barcelone.

Fudbaler Manchester Cityja i engleski reprezentativac Raheem Sterling, mogao bi pojačati redove Barcelone.

U posljednje vrijeme sve više inostrani mediji pišu o Sterlingovom transferu iz Cityja u Barcelonu, a kako se bliži zimski prelazni rok tako se i sve više spominje način na koji bi se odigrao pomenuti transfer.

Građani su navodno spremni pustiti Sterllinga, ali u transfer žele uključiti i golmana Barcelone, Ter Stegena, no španski klub je do prije neki dan takvu opciju odbijao.

Ipak, unatoč takvom njihovom stavu, Aguerovi zdravstveni problemi mogli bi ih "natjerati" da promijene odluku pa će biti zanimljivo pratiti razvoj situacije vezan za ovo pitanje.

Podsjetimo, prije nekoliko dana Sterling je priznao da želi napustiti redove Manchester Cityja: Ako postoji prilika, spreman sam pronaći novi klub. Moram da naučim druge jezike, a francuski i španski mi se jako sviđaju", rekao je Sterling.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sterling je u City stigao 2015. godine iz Liverpoola. Ukupno je za Građane odigrao 307 utakmica, postigao je 116 pogodaka kojima je dodao 89 asistencija.

U ovoj sezoni u svim takmičenjima je odigrao 15 utakmica uz učinak od dva pogotka i isto toliko asistencija.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti