Sterling bez milosti prema mladim kolegama: "Istjerao" Zinchenka sa terena

Mladi fudbaler nije znao gdje se nalazi

Sterling bez milosti prema mladim kolegama: "Istjerao" Zinchenka sa terena

Iza Manchester Cityja je sjajna polusezona, a jedan od onih koji je briljirao u dresu Građana je i krilni napadač Raheem Starling.

Sterling je "maltretirao" protivničke odbrane u dosadašnjem dijelu Premier lige, pa je već stigao do salda od 14 golova i šest asistencija u elitnom rangu engleskog fudbala.

Međutim, nema milosti Raheem Sterling ni prema svojim mladim saigračima, pa je tako na svom Instagram profilu postavio snimak sa treninga, na kojem se može vidjeti njegov dribling kojim je zamalo poslao van terena mladog fudbalera Cityja, Oleksandra Zinchenka.

Inače, Zinchenko je u decembru 2017. godine debitovao za prvi tim Cityja u Premier ligi nakon što se vratio sa posudbe u PSV-u, a čelnici Građana očekuju velike stvari od ovog 21-godišnjeg ofanzivnog veznjaka u godinama koje dolaze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi