Sterling konačno odlučio, uskoro potpisuje novi ugovor
(Foto: EPA) Raheem Sterling je kao veliki talenat prije više od osam godina stigao u omladinski pogon Liverpoola iz omladinskog pogona QPR-a. Za prvi tim Redsa je debitovao 2012. godine, da bi u City stigao tri godine kasnije.

Ofanzivac Manchester Cityja ostaje na Etihadu

Sterling konačno odlučio, uskoro potpisuje novi ugovor

Već neko vrijeme se špekuliše o budućnosti Cityjevo Raheema Sterlinga. Glavno pitanje je: Da li će Englez ostati u Cityju i produžiti ugovor ili će odbiti produženje saradnje kako bi u skorije vrijeme što laške mogao napraviti transfer?

Čini se da je Sterling nakon perioda okolišanja ipak odlučio potpisati novi ugovor sa aktuelnim prvakom Engleske Manchester Cityjem. Barem tako pišu engleski mediji.

Navodno je Sterling pristao na uslove novog ugovora koju mu je ponuđen od strane kluba, a kada isti potpiše obavezat će se na vijernost Cityju do 2023. godine.

Ipak, iako je navodno postigao dogovor sa čelnicima Cityja, on tek treba zvanično potpisati novi petogodišnji ugovor sa "Građanima".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Raheem Sterling je u Manchester City stigao 2015. godine iz Liverpoola za oko 49 miliona funti, a njegov aktuelni ugovor sa "Građanima" vrijedi još godinu i pol.

Raheem Sterling je imao sjajnu prošlu sezonu u dresu Cityja sa kojim je stigao do titule prvaka Engleske, te je uspio postići 23 gola u svim takmičenjima.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi