Sterling se izvinio sudiji: Htio sam da šutnem loptu i samo sam pao
I, dok su sinoć gotovo svi gledali Juventus - Manchester United, Kassai i Sterling su bili akteri najskandaloznijeg penala u historiji Lige prvaka.

Nakon skandaloznog penala

Sterling se izvinio sudiji: Htio sam da šutnem loptu i samo sam pao

Engleski krilni napadač i član Manchester Cityja Raheem Sterling bio je glavni akter najsramnijeg penala u historiji Lige šampiona.

On je sinoć, tokom utakmice protiv Šahtara, pokušao da šutira loptu, zakačio je nogom za travu i pao, a sudac je pokazao na bijelu tačku - SKANDAL!

Nakon susreta Sterling je iskoristio priliku da se izvini sucu Viktoru Kassaiju.

"Ne znam šta se desilo. Nisam osjetio nikakav kontakt, htio sam samo da šutnem loptu i pao sam. Izvinjavam se sudiji", rekao je nakon meča Sterling.

Njegov trener Pep Guardfiola je dodao da je u Ligi šampiona potreban VAR.

"Nije bio penal, to je jasno. Ali, u Ligi šampiona nema načina da se to provjeri na terenu, VAR ne postoji i to je problem. Sudije prave ovakve greške često. Prošle sezone su učinile isto na našu štetu protiv Liverpoola", rekao je Pep.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Svojprisebi
Saces ti vidjet kad svinjski pocne ovakve penale da dobija
20 1
arca
bio jednom jedan fair play
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi