"Šteta što ga Ante nije zavukao do kraja"

Legendarni komentator u svom stilu

"Šteta što ga Ante nije zavukao do kraja"

Endin Čaušević

Reprezentacija Hrvatske plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon pobjede protiv Danske u osmini finala.

U regularnom dijelu utakmice bilo je 1:1, a rezultat se nije mijenjao ni u produžecima. Ipak, pet minuta prije kraja drugog poluvremena Hrvatska je mogla da sve riješi kada je Ante Rebić samo izašao ispred Schmeichela.

Rebić se odlično ubacio nakon pasa Modrića, prošao Schmeichela, ali kada su svi očekivali gol s leđa ga je srušio Jorgensen i sudija je pokazao na bijelu tačku. Hrvatski komentator Drago Ćosić bio je u delirijumu, te je u svom stilu prokomentarsao "Šteta što ga Ante nije zavukao do kraja".

Ipak, Modrić je promašio penal, a putnika u četvrtfinale saznali smo nakon penala. Hrvatska je uspjela da savlada Dansku, a junak je bio golman Subašić koji je bio enigma za Dance.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi