Stevan Jovetić bolje da je prespavao prvi dio sezone
Stevan Jovetić je u Ligi prvaka ove sezone odigrao samo 12 minuta protiv Club Bruggea, kada je zadobio povredu i od oktobra je van stroja

Povrede su sve pokvarile

Stevan Jovetić bolje da je prespavao prvi dio sezone

E. Škorić

Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić ima očajnu polusezonu.

Jovetić će sezonu u Ligi prvaka okončati s 12 odigranih minut protiv Club Bruggea, pošto nije u sastavu za posljednji meč grupne faze Lprotiv Borussije Dortmund.

On je protiv belgijskog kluba odigrao tih 12 minuta još 24. oktobra i od tada nije igrao zbog povrede butnog mišića.

Odigrao je samo tri meča u Ligi za Monaco, ukupno 249 minuta, a za reprezentaciju Crne Gore je nastupio samo u duelu sa Srbijom u Podgorici.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ovo je zaista užasna polusezona za Jovetića, koji bi u drugom dijelu sezone trebao da bude fit. Inače, Jovetić je od 2017. u Monacu, a igrao je za Partizan, Fiorentinu, Manchester City, Inter i Sevillu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi