Jovetić pronašao krivca za poraz: Sjeckao je igru i navlačio za njih
Nisu Crnogorci mnogo pokazali, pa je Srbija došla do važne pobjede. Kapiten domaćih nakon meča odlučio je prozvati sudiju Rocchija, ali je istakao da ništa nije završeno, te da ima i da se igra meč u Beogradu. FOTO: Beta/AP

Srbija na kraju slavila 2:0

Jovetić pronašao krivca za poraz: Sjeckao je igru i navlačio za njih

S. Mlaćo

Srbija je sinoć sa sigurnih 2:0 savladala Crnu Goru. U susretu koji je izazvao mnogo pažnje javnosti, Orlovi su pokazali mnogo više i na kraju zasluženo slavili.

Kapiten Crne Gore Stevan Jovetić nakon utakmice kritikivao je sudiju Rocchija iz Italije.

"Nije dozvoljavao da igra razvija. Sjeckao je igru... Mislim da je navlačio za njih. Nije nas sada nešto mnogo oštetio, ali nije dozvolio da se igra razvija. Čuo sam da je penal bio, tako da nije bilo nekih posebnih grešaka", kazao je Jovetić nakon meča.

Prokomentarisao je i sam meč.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Odigrali smo prvo poluvrijeme loše. Prihvatili smo njihovu igru na duge lopte, samo oni imaju igrače za to, a mi nemamo. U drugom dijelu kada smo spojili tri pasa, svaki put je bila neka šansa. Mislim da nisu bili mnogo bolji. Iz dva šuta dva gola. Ovo je tek prvo poluvreme, ima revanš u Beogradu, gde gledamo da revanširamo", dodao je Jovetić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi