Saša Jovović više nije fudbaler FK Zvijezda 09

Sporazumni raskid saradnje

Saša Jovović više nije fudbaler FK Zvijezda 09

E. Čaušević

Saša Jovović je u prvom dijelu Premijer lige BiH bio jedan od najboljih igrača Zvijezde 09.

Jovović je na devet utakmica postigao tri gola za Zvijezdu 09 u Premijer ligi, te je ovom timu donio nekoliko veoma važnih bodova.

Ipak, bh. premijerligaš objavio je danas na zvaničnoj Facebook stranici da ovaj 32-godišnji crnogorski fudbaler više nije igrač Zvijezde.

"Sporazumni raskid ugovora sa Sašom Jovovićem! Zbog privatnih razloga Saše Jovovića i na prijedlog istog, sporuzmno je raskinut ugovor. FK Zvijezda 09 se zahvaljuje Saši za sve što je učionio za klub i želi mu puno sreće u nastavku karijere", poručili su iz Zvijezde 09.

Top Komentari

milivoje
Hoće on da udara klupe za rezervne igrače
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi