Stevanović i Kamber napustili mađarski Győr

Bh. internacionalci

Stevanović i Kamber napustili mađarski Győr

Bh. internacionalci Miroslav Stevanović i Đorđe Kamber više nisu igrači mađarskog Győra.

Dojučerašnji prvoligaš izbačen je u treći rang mađarskog nogometnog prvenstva, pa je tako rukovodstvo kluba svim igračima dalo odriješene ruke da pronađu novu sredinu u nadolazećem periodu.

Razlog nesretne sudbine bivšeg prvaka leži u tome što je firma "Questor", koja je bila u vlasništvu kluba Tarsoya Csabe, otišla u stečaj i više nije bilo dovoljno financijskih sredstava za nastavak takmičenja u elitnom rangu.

Kamber je u redove Győra dospio 2012. godine i prije dvije godine uspio je sa klubom osvojiti naslov prvaka mađarske OTP Bank Lige, dok se Stevanović u svojoj polugodišnjoj epizodi nije uspio predstaviti u najboljem svjetlu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.