Stevanović: Šta je presudilo? Karakter, ne znam šta da kažem...

Igrač Željezničara je bio razočaran i teško je pronalazio riječi

Stevanović: Šta je presudilo? Karakter, ne znam šta da kažem...

S. Pašalić

Željezničar je danas na stadionu pod Bijelim Brijegom poražen sa 2:1 od ekipe Zrinjskog.

Domaći su vodili nakon prvog poluvremena sa 1:0 golom Kunića, a Štilić je u 56. minuti izjednačio na 1:1. Ipak, Zrinjski je do sva tri boda došao u 81. minuti kada je Kunić postigao i svoj drugi gol za konačnih 2:1.

Tako je Željezničar upisao i drugi poraz u posljednje tri utakmice, a igrač ovog tima Siniša Stevanović je bio vidno razočaran nakon utakmice.

"Ne znam šta da kažem, Zrinjski je pokazao karakter u ovoj utakmici. Mi smo mogli da je prelomimo u našu korist, nismo to učinili...Ne znam šta bih rekao stvarno, zaslužena pobjeda Zrinjskog"

Stevanović je objasnio i šta je presudilo meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Karakter, karakter te ekipe, ne znam stvarno, nemam riječi."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi