Vukas: Mi smo Zrinjski i najuspješniji smo u novijoj povijesti BiH

Plemići bolji od Željezničara

Vukas: Mi smo Zrinjski i najuspješniji smo u novijoj povijesti BiH

A. Čaušević

U derbiju 14. kola Premijer lige Zrinjski je sa 2:1 pobijedio Željezničar. 

Trener Plemića Hari Vukas nije krio zadovoljstvo zbog izuzetno važnog trijumfa njegovih izabranika. 

"Veliko olakšanje, stvarno nam je ova utakmica bila prebitna da završi drugačiji, potrošli smo se, u nekim utakmicama nismo bili pravi, sada sam ponosan na igrače, kao da smo znali da nam treba više nego što smo davali. Prvo poluvrijeme smo kontrolisali igru i poveli nakon prekida, vjerovao sam u momke, rotirali smo i mijenjali i hvala Bogu došli do pobjede", rekao je Vukas.

"Nema puno kalkulacija, mi smo Zrinjski i najuspješniji smo klub u BiH u novijoj povijesti i s takvim renomeom moramo pružati bolje rezultate i budite uvjereni da će tako i biti, nema opuštanja, nemamo vremena da slavimo, sutra novi trening i novi izazov i upiranje snage da se dođe do pobjede".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zahvalio se Upravi na ukazanom povjerenju.

"Treneri se dijele na smijenjene i one koji će biti smijenjeni, hvala upravi na povjerenju, moramo se vratiti na staze pobjeda i tamo gdje je nam je mjesto." 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hr hb
Bravo Hari, ti si nas Maurizio Sari...
2 22
BJB1
I onda vas nakanta tim iz luxemburga isl.
16 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi