Steve Bruce preuzeo klupu Aston Ville
FOTO: EPA

Nakon otkaza Di Matteu

Steve Bruce preuzeo klupu Aston Ville

Čelnici Aston Ville su imenovali novog trenera nakon što je uručen otkaz Robertu Di Matteu. 

Engleski mediji su objavili informaciju da na njegovo mjesto postavljen 55-godišnji Steve Bruce, a o dužini trajanja ugovora nisu saopšteni detalji. 

"Ovo je velika prilika, došao sam u veliki klub i sretan sam što sam dobio priliku da vodim Aston Villu. Zato uživam u izazovu koji je preda mnom, a to je da klub odvedem tamo gdje želi i gdje treba da bude. Oduševljen sam šansom koju sam dobio", izjavio je Bruce za službenu klupsku stranicu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tokom dosadašnje trenerske karijere Burce je imao priliku još voditi Hull City, Sunderland, Crystal Palace, Wigan, Sheffield, Birmingham, Huddersfield. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti