Steven Gerrard u Rangers dovodi pojačanje iz Osijeka

Grezda na korak od škotskog velikana

Steven Gerrard u Rangers dovodi pojačanje iz Osijeka

E. Čaušević

Legendarni Steven Gerrard prije nekoliko mjeseci izabran je za novog trenera škotskog velikana Rangersa.

Od Gerrarda se očekuje da Rangerse vrati u samo vrh nakon što je klub zbog bankrota izbačen u čak četvrtu ligu. Nekadašnji igrač Liverpoola napravio je dosta izmjena u igračkom kadru, te su navijači zadovoljni igrama na početku sezone.

Ipak, škotski klub želi do kraja prelaznog roka da dovede još nekoliko pojačanja, a na korak od Rangersa nalazi se Eros Grezda koji igra za Osijek. Ovaj 23-godišnji fudbaler je dogovorio sve s Rangersima i Sky Sports prenosi da bi već sutra trebao doći na ljekarske preglede, a Osijek će zaraditi oko dva miliona funti.

Grezda je u Osijeg stigao prošlog ljeta iz Lokomotive, a u svojoj karijeri igrao je još za Zavrl, Aluminij i GAK 1092 gdje je i ponikao. Inače, upisao je i šest nastupa za reprezentaciju Albanije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi