U jednom danu: Gorica i Osijek doveli igrače Juventusa

Nije Top lista nadrealista

U jednom danu: Gorica i Osijek doveli igrače Juventusa

Najezda igrača Juventusa u hrvatske klubove. Možda zvuči nadrealno, ali u jednom danu Gorica i Osijek doveli su igrače po jednog člana Stare dame.

Prvo je Gorica objavila kako je stigao golman Laurentiu Branescu, a Osijek je na posudbu doveo veznjaka M'Pindu

Roger Tamba M'Pinda (20) francuski je veznjak, a dosad je igrao za Juventusovu U-23 momčad, visok je 187 centimetara, a ugovor za Osijek potpisao je na svoj 20. rođendan.

"To mu je očito bila i rođendanska želja, postati članom našeg kluba, pa je i potpis stavio baš ovoga ponedjeljka", rekao je sportski direktor Bijelo-plavih Alen Petrović.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Roger Tamba M'Pinda bit će u Osijeku na jednogodišnjoj posudbi, a prvoligaš s Drave imat će mogućnost otkupa njegova ugovora. Prošle sezone igrao je na posudbi u austrijskom drugoligašu WSG Wattensu u kojem je odigrao 21 utakmicu uz jedan gol i dvije asistencije.

Karijeru je počeo u Bourgoinu, a u slavni Juventus otišao je kao 17-godišnjak. Bio je na posudbi u Ascoliju, jedno vrijeme igrao je u Primaveri, a imao je i ponude iz Belgije i Austrije, no Juventus ga je odlučio usmjeriti baš u Osijek.

Top Komentari

dadopd
DA SU VALJALI IGRALI BI U IYALIJI
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi