Stevo Nikolić u Krupi proslavio vrijedan jubilej

Iskusni napadač upisao 200-ti nastup

Stevo Nikolić u Krupi proslavio vrijedan jubilej

Samir Mlaćo

Nogometaši Željezničara jučer nisu uspjeli doći do pobjede u duelu sa Krupom (1:1), iako su imali vodstvo, te veliku podršku svojih navijača.

Plavi su tako dodatno zakuhali borbu za prvaka, a u narednom kolu ih očekuje veliki derbi sa Sarajevo. Željo ne smije izgubiti ukoliko želi u posljednjem kolu odlučivati u vlastitoj sudbini, međutim, sigurno da izabranicima Slavka Petrovića neće biti lako.

Priliku u jučerašnjem meču dobio je i iskusni Stevo Nikolić (32), koji je na terenu proveo devet minuta.

Zanimljivo da je Nikolić jučer proslavio jubilej, s obzirom da je je u Krupi ubilježio 200-ti nastup u Premijer ligi.

Za Modriču je Nikolić upisao 102 nastupa, 26 za Borac, te 54 za Zrinski, a jučer je u dresu Željezničara zaigrao po 18-ti put.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nikolić je za Želju za sada u Premijer ligi postigao tri pogotka uz dvije asistencije, a mnogi navijači su mišljenja da ovaj nogometaš zaslužuje mnoge veću minutažu u odnosu na onu koju dobija. Ipak, Slavko Petrović je drugačijeg mišljenja.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi