Stevo Nikolić želi napustiti Grbavicu?

Iskusni napadač želi da ide?

Stevo Nikolić želi napustiti Grbavicu?

Edmir Škorić

U sastavu Željezničara ovog ljeta doći će do velikih promjena u igračkom kadru.

Tako je Grbavicu već napustilo nekoliko nogometaša, a među onima koji bi mogli da se pozdrave s klubom i krenu svojim putem je i iskusni napadač Stevo Nikolić, koji se nije pretjerano naigrao u prošloj sezoni.

On je, navodno, danas obavijestio čelnike kluba da želi otići, a u narednim danima bi se trebala u potpunosti kristalizirati njegova situacija. Pokušali smo od samog Nikolića saznati koliko ima istine u tome, no on je odbio da bilo šta kaže.

"Stvarno ne smijem ništa da vam kažem. Ja sam još igrač Željezničara i stoga nisam u mogućnosti da išta komentarišem. Nadam se da me razumijete", poručio je Nikolić, kojem pravilnik u klubu vezan za kontakte s medijima zabranjuje da govori u javnosti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tridesetdvogodišnji Nikolić je u prošloj sezoni u 20 premijerligaških mečeva postigao tri gola uz dvije asistencije, ali šansu je uglavnom čekao s klupe za rezervne igrače.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi