Koljić: Zadovoljni smo rezultatom, čast je nositi dres reprezentacije

Debitant u dresu Zmajeva za SportSport.ba

Koljić: Zadovoljni smo rezultatom, čast je nositi dres reprezentacije

Samir Mlaćo

U remiju naše nogometne reprezentatacije protiv SAD (0:0) debi je upisao i napadač Krupe Elvir Koljić. Jedan od najboljih napadača Premijer lige BiH šansu je dobio u drugih 45. minuta te će ovaj meč za njega sigurno ostati u posebnom sjećanju.

Upravo je Koljić za SportSport.ba govorio o prvim impresijama nakon meča odigranog u Los Angelesu.

"Zadovoljni smo igrom i rezultatom. Imali smo više dobrih šansi i taj penal koji nismo iskoristili, tako da sve u svemu, dobro je prošlo. Sada čekamo drugu utakmicu i da isto tako probamo dobro odigrati i dati sve od sebe za dobar rezultat. Naravno i da opravdamo šansu koju smo dobili od selektora i stručnog štaba", kazao je Koljić.

Presretan je zbog nastupa za reprezentaciju.
"Velika je čast i zadovoljstvo nositi dres reprezentacije i na meni je da igramo dobro u klubu, te da se nadam da će opet biti prilike da obučem dres reprezentacije", dodao je 22-godišnji napadač koji je ove polusezone u Premijer ligi u 15 mečeva upisao šest pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi