12

Komentari (12)

Ekspert
Ovaj Slavko kao Ćiro Blažević, samo da je u medijima.
SarajevoFC
Kako nije bio?! Skretničari rekli da jeste. Inače, dobra raja skretničari i Slavko.
Kladionicar_iz_mira
"Novinari" najvece zlo bh drustva.
user1585686505
Pričajte Bosanski, kakav lipanj i kolovoz
Maximilian
Koriste slavenske, kod nas u društvu označene kao hrvatske, termine za mjesece kao uostalom i što upotrebljavaju izraz "tisuću" koji je također slavenski.
Jangija
Dedo ti prico hrvatski a ti tako
szlaja
Hahah koji ste vi lopovi
GigantMostarski
A ja kad sam govorio jucer da je laz da Zrinjski bojkotuje ligu nasli su se ovi bez zuba poput E.cara da me vrijedjaju i omalovazavaju. Strasno je da ovaj portal siri takve laze cuj Sarajevo i Zrinjski koce nastavak prvenstva, a ja svojim ocima vidim kako treniraju po grupama ovamo pod bijelim brijegom.
manijaci_____
Pitari su u martu titulu slavili tako da
TOTTI10
Apsolutno se slažem sa ljudima iz Zrinjskog, Sarajeva i Želje igraš srijeda- subota utakmice i odmah nastavak prvenstva i Evropa i onda kad se ispadne u Evropi prvo ili drugo pretkolo biće nas fudbal je katastrofa i slične priče daj da pomognemo da napravimo bar iskorak u Evropi u odnosu na prošlu sezonu znam da će se mnogi nasmijati ali ovako nemam nikakve šanse! Ovo govorim u interesu fudbala BiH a ne kao navijač !
manijaci_____
Imamo mi dovoljno talenta za evropu al fali profesionalnost kao i u repki, dokazali smo da mozemo igrat sa puno jacim ekipama
Paradajz
Ima li izvinjenja od SportSport novinara za sinoćnju laž koju ste plasirali narodu? Kad je izašao članak odmah sam napisao da prenosite obične gluposti. Uzeli intervju od lika koji nije ni bio učesnik sastanka. Amaterizam.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.