Stigao Richarlisonov odgovor na glasine o transferu u Liverpool - dvije riječi i dvije fotografije

Brazilac dovoljno jasan

Stigao Richarlisonov odgovor na glasine o transferu u Liverpool - dvije riječi i dvije fotografije

Sinoć su se u brazilskim medijima pojavile zanimljive špekulacije, a ubrzo su se proširile i onim britanskim.

Pojavile su se tvrdnje da se Jurgen Klopp već sastao sa menadžerom sjajnog Evertonovog Brazilca Richarlisona, te da će Liverpool pokušati realizovati njegov transfer.

Bio bi to jedan od šokantnijih transfera u PL, a Rischarlison bi se pridružio malobrojnom društvu fudbalera koji su tokom karijere nosili dres zakletih liverpoolskih rivala.

Počelo se odmah špekulisati i o ciframa, pa su se pojavili i navodi da bi Liverpool za Richarlisonov transfer mogao izdvojiti i više od 80 miliona eura.

Sada je Richarslion odlučio, između redova, odgovoriti na pomenute glasine, a nakon njegovog odgovora one će vjerovatno prestati.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Brazilac je na svom Twitter profilu postavio dvije fotografije. Na jednoj je u prvom planu grb Evertona, a na drugoj momenat postizanja gola u dresu Karamela. Fotografije imaju i opis koji govori sasvim dovoljno: "Sretan sam".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

jasmin1989
Nemas ti sine moj kvalitet za Liverpool. Ni u Evertonu nisi nista bolji od ostalih
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi