Stigla i zvanična potvrda: Krčmarević napustio Željezničar

Nije se dugo zadržao na Grbavici

Stigla i zvanična potvrda: Krčmarević napustio Željezničar · Zvanično

Kako je SportSport.ba ranije najavio, Slobodan Krčmarević više nije trener Fudbalskog kluba Željezničar.

Željezničar je danas sazvao vanrednu press konferenciju koja je počela u 17 sati, a na njoj je Krčmarević saopštio da vijesti o odlasku.

Krčmarević je imao lošu epizodu na klupi Željezničara, a ostavku je dao samo dan nakon što je njegov tim poražen od Čelika u Zenici, što je bio, uz onaj od Apollona na Grbavici, drugi vezani poraz. Uz to Željezničar nije prikazao dobru igru i to je ono što je posebno brinulo sve navijače.

Zanimljivo, Krčmareviću je Željezničar želio ponuditi duži ugovor od jednogodišnjeg.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ugovor smo parafirali na godinu dana. Predsjednik Senad Misimović je želio i na duži vremenski period, ali sam smatrao da treba na godinu, a lako ćemo ga produžiti ako se kokckice slože. Užarena je ovo klupa i nekada ne zavisi sve od vas. Stoga sam ja inisitirao da bude godina", izjavio je Krčmarević neposredno nakon preuzimanja Željezničara, u kojem se na kraju nije zadržao ni dva mjeseca.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

casimiro
nama niko nije dobar.adzem,petrovic,kostic....citava plejada.tog istog odu smo kao kera otjerali,i ako je on najbolji.capljica popisali,dajte ljudi iz uprave,svaka cast na svemu,ali uozbiljite se.ne mozes od prosjecnih igraca ekipu napraviti..nema para za sve jbg.ode covjek,oda nema autoritet,i opet ce sve biti u pet deka.
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi