Stigla iznenađujuća ponuda, Alexis se vraća u Premiership?

Da li će pristati?

Stigla iznenađujuća ponuda, Alexis se vraća u Premiership?

E. Oštraković

Jasno je da se Alexis Sanchez neće zadržati u Interu, a razlog je njegov ugovor, te ga čeka povratak u Manchester United.

Ipak, ni tamo se ne bi trebao zadržati dugo, jer u ovom klubu rade sve kako bi ga se što prije riješili.

Problem svim klubovima koji ka žele dovesti predstavlja njegova plata koja iznosi 25 miliona eura godišnje.

Čini se da bi ga, po povratku u Englesku, dočekati nova posudba, ali ovaj put jako iznenađujuća jer nije riječ o jednom od velikana.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Naime za njegove usluge se raspituje ekipa West Hama, ali bi United morao da plaća većinu njegovog ugovora, dok bi West Hamn pokrio dio njegove plate.

Tako je bilo i u Interu koji je plaćao samo dio njegove plate, ali se Alexis tamo nije dokazao, te je postigao samo jedan gol i upisao tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi