Stigla nova ponuda, oglasio se i Icardi

Argentinac napušta Inter?

Stigla nova ponuda, oglasio se i Icardi

Endin Čaušević

Argentinski napadač Mauro Icardi ovog ljeta će najvjerovatnije napustiti redove Intera.

Naime, već nekoliko sedmica špekuliše se o tome da će Icardi napustiti Inter ovog ljeta, a interes za njega pokazali su Napoli i Arsenal. Nakon što je Inter odbio nekoliko ponuda, čelnici Napolija danas su poslali još jednu ponudu.

Napoli pod svaku cijenu želi naći zamjenu za Gonzala Higuaina koji je otišao u Juventus, a prvi na listi želja je Icardi. Klub iz Napulja danas je ponovo na adresu Intera poslao ponudu za Icardija u vrijednosti od 60 miliona eura.

Nakon svih ovih priča oglasio se danas i Icardi koji je izjavio da nije mnogo upućen u razvoj situacije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Već mjesec dana nisam bio u Milanu tako da ne znam najbolje šta se dešava. Čujem da mnoge ponude dolaze, ali zaista nisam u toku. Ipak, još uvijek ne znam da li u i naredne sezone nositi dres Intera", rekao je Icardi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi