19

Komentari (19)

user1680563303
Ajla odlazi....
user1680563303
Samo sam htio reci nije sve u parama i kao zvucnim imenima....Dzaba pare kad se ne igra srcem.....
Skender
Dobro je ide sve nekom logikom. Treba se rastati od Tomasevica i Muse. Nisu nesto pokazali. Mulalic ce napredovati uz nove saigrace. Trako isto treba da ostane dobar je. Sto se golmana tice, ja bih prije doveo onoga is Listice Josipovica. Mlad je i perspektivan. Delac je znak pitanja, Moze da podbaci pa smo onda tek nagrabusili ako na gol stanu Sahinovic ili Dizdarevic. Ramic je u Igmanu dao 18 golova, u Sarajevu bi sigurno 30.
user1680563303
Hahahahah...Mora da si u pravu....
user1680563303
Hahahahaha...Pa vi svake godine imate iste ciljeve a nikad nista ne osvojite...Toliko se nalozite i na kraju nista..Dok je Ajle i Ismira nema zime za vas..Ove godine grupna faza 100%...HahahahBudite samo realni...Nista vise...Grupna faza a Zeljo vas **** sa ekipom koja je placena kao dva igraca sarajeva....
user1678285104
Svaki vas igrac bi dao sve da igra za Sarajevo
bazaorao
E moj....jesil ti svjestan koju si glupost rekao
user1678285104
Bod vam je protiv Sarajeva kao pobjeda, bit ce te Sarajevu sigurni ko leotar, derbi ce vam bit nocna mora
Uzmite apaurin, lexilium, nešto za smirenje. Aktivirajte još koji humanitarni broj za gospodina na izdisaju. Kako se samo kotite na temi o FK Sarajevo, baš se vidi da ste paraziti na državnim jaslama.
user1680563303
Dzaba vam novci moji sinovci.....Ajla ostani....
Meleee
To možda važi kod Džoleta ali ovdje ne važi... Nego dzabe svim sve slijedeće sezone!! Dupla kruna i grupe su cilj...
komentator1
Sarajevo pa 10 praznih mjesta pa zrinjski, onda opet 10 praznih mjesta pa sva ostala buranija zajedno!
pjanke.sa
Ovo je treci prelazni za novog vlasnika, mislim da ce biti potreban jos jedan za tu tvoju konstataciju
user1684265579
Pa covjece omladinci vam osvojili prvenstvo i kup umjesto da povucete 7-9 igraca iz omladinskog pogona ostavite 15 iskusni igraca vi dovodite zeljkovic durakovica i ostalo koji Nisu mogli dalje od Sarajeva. To je guranje na Silu da budes prvak???????????
pjanke.sa
Pa ne mogu bolan djeca od 18-19 godina igrati njih 6 u prvoj postavi 1 ili 2 maksimum 3 i polako ih uvoditi. Sto se i radi. Ako sve bude kako zamisljamo, treba igrati na tri fronta, tako da moramo imati maltene 2 postave ko beton da to izdrzimo. I tako ce biti nadam se kad zavrsi prelazni.
mido1921
Tako je i Pariz pa deset praznih mjesta, pa Mančester City, pa deset praznih mjesta, pa Inter pa 100 praznih mjesta, pa opet Pariz hahaha.
desnibocni
Jesi li inace ovako glup, ili je sad inspiracija dostigla vrhunac?
bazaorao
Na čemu si ti?
Drakula
METAJJ DELACCCCCCC DOLAZI ODMA,i stranca jos jednog umjesto dala i igrica moze pocet ne treba vise niko. I ovako imamo klupu jacu od pola ekipa kamoli prvu postavu. Sad je sve do trenera
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.