5

Komentari (5)

zajid08
Tako je, sto bi onda glasao da mu je toliko krivo
El_Matador
Pa Ronaldo je sam glasao za Lewu kao prvog i Messija kao drugog.
cccccc
Ronaldo je time još jednom dokazao da je pokvaren do srži. Nije htio da glasa za Mesija godinama kada su mu glasovi trebali, sada se udostojio glasati kada zna da nema nikakve sanse da je Mesi dobije. S druge strane Mesi je njemu vise puta davao glasove iako je bio jedan od glavnih kandidata sa dobijanje nagrade. Npr. one 2018 godine Mesi je Ronaldu dao 3 dok CR sa druge strane Mesiju nije dao nijedan bod. Prosle godine Mesi je takodjer glasao za Ronalda, a on opet nije glasao za Mesija. CR je ljudima antipatican upravo radi ovakvih stvari.
NKZ1922
A nikakav komentar sto ove godine Messi nije dao ni bod Ronaldu ni Lewi?
cccccc
NKZ1922, Kada je Ronaldo bio dobar, Messi je glasao za njega i 2018 i 2019 godine. Ove godine sigurno nije zaslužio da se glasa za njega jer lik nije bio ni u TOP 10 prošle sezone. Da nije penala nigdje ga ne bi bilo tako da ne vidim potrebu da mu Messi da glas. A dao je Messi 1 bod Lewi. 3 je dao Mbappeu jer je očito da mu se Messi divi. Glasao je za njega i 2018 godine. A Neymaru je dao 5 bodova svi znamo samo zato jer su prijatelji.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.