Štilić: Bitno je samo da sam zdrav
Jasmin Burić i Semir Štilić

Veznjak Lecha ne brine o tome gdje će nastaviti karijeru

Štilić: Bitno je samo da sam zdrav

Još uvijek nije poznato u čijem ćemo dresu gledati u nastavku sezone gledati našeg reprentativca, Semira Štilića, koji se u posljednje vrijeme ponovo povezuje sa Borussijom Moenchengladbach.

Štilić ne brine o tome gdje će nastupati u nastavku karijere i ističe da je samo bitno da ostane zdrav kao i do sada. Sve pregovore vode njegovi menadžeri i uskoro bi trebalo biti poznat status našeg reprezentativca.

"Nema ništa posebno oko novog kluba. Trenutno se pripremam sa Lechom. U toku su neki pregovori, ali o tome ne znam puno, niti brinem. Za to su zaduženi moji menadžeri", rekao je Štilić za SportSport.ba.

"U toku sljedeće sedmice moji menadžeri pregovarat će sa Lechom i znat će se više. Meni je najbitnije da sam zdrav. Imam još pola godine ugovora sa Lechom, tako da ne brinem", dodao je veznjak Lech Poznana.

Borrusija Moenchengladbach se ponovo povezuje sa Štilićem, a naš reprezentativac kaže kako ne zna ništa puno o tome, te da nema posebnu želju gdje bi volio nastaviti karijeru.

"To se razvlači već godinu dana. Ne znam ništa puno o tome. Nemam nikakvih posebnih želja gdje bih volio nastaviti karijeru, već samo, kao što sam već rekao, da budem zdrav, pa gdje god igrao", rekao je Štilić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti