Štilić danas nije trenirao, ali je imao poruku za navijače

Uskoro će biti u pogonu

Štilić danas nije trenirao, ali je imao poruku za navijače

S. Mlaćo

Nogometaši Željezničara današnjom prozivkom na Grbavici počeli su sa pripremama za novu sezonu.

Prvi trening između ostalih nije odradio Semir Štilić koji je na poštedi, te će se ubrzo priključiti saigračima.

Navijači Željezničara kada je u pitanju Štilić nemaju razloga za brigu.

"Mislim da je 40 dana dovoljno za pripreme. Može se odigrati dovoljno utakmica, ovabiti dovoljno dobrih treninga i mislim da ćemo se dobro spremiti. Vidjet ćemo koliko će pauza ostaviti traga, poslije nekoliko utakmica ćemo vidjeti kako ćemo odreagovati. Ipak, svi smo u istoj situaciji, ne vidim da će neko biti u prednosti. Što se tiče ekipe, tek danas počinjemo, znamo gdje smo zadnju godinu završili. Mislim da možemo još više da napredujemo ove godine, bit će dosta faktora koji utječu na rezultat, ali na nama je da se dobro pripremimo, da dobro radimo i da se nadamo najboljem, kazao je kapiten kluba sa Grbavice za zvaničnu stranicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Plavi će u utorak put Konjica gdje će boraviti narednu sedmicu, a zatim se vraćaju u Sarajevo.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi