Osimovo budno oko sve vidi i prati: Igrači Željezničara nemaju pravo na opuštanje

Plavi počeli pripreme

Osimovo budno oko sve vidi i prati: Igrači Željezničara nemaju pravo na opuštanje

Admin Čaušević

Amar Osim slovi za jednog od najboljih trenera na ovim područjima, a posebno fascinira njegov karakter i originalan način komunikacije i odnosa s igračima. 

Osim je tip trenera koji se ne libi naružiti igrače kada pogriješe bez obzira o kome je riječ, ali isto tako zna i uputiti pohvale kada to neko zasluži.

Trofejni stručnjak je danas odradio prvi trening sa svojim izabranicima prilikom prozivke za novu sezonu i čini se da se neke stvari nikad neće promijeniti kod Osima.

Kada treba uputit će kritiku jasno i glasno, kada se nešto dobro uradi prećutno će iskazati svoje zadovoljstvo. Tako je bilo i današnjem treningu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već na prvom treningu igrači Željezničara su dobili priliku da zaigraju na jednoj polovini i to pod budnim okom svog trenera.

Karizmatični Osim je u svom prepoznatljivom stilu sve posmatrao i jasno je dao do znanja svojim izabranicima da bez obzira što se radi o prvom treningu u sezoni ne treba biti opuštanja.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Šta cemo za plate ? I da li su igarci testirani na koronu ?
9 5
Lafac
Kakvi su pacenici ovi pitari majko mila, kakav kompleks ljudi imaju hahahahah
7 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti